واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ادعاهای تکراری هوک علیه ایران

نمانده ویژه آمریکا در امور ایران با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران مواضعش را درباره تاثیر تحریم‌های آمریکا بر ایران تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت‌وگو با شبکه العربیه، گفت: «تحریم‌های نفتی، ۵۰ میلیارد دلار سود سالانه را از دسترس حکومت ایران خارج می‌کند. ما همچنین بخش پتروشیمی، فلزات صنعتی و فلزات با ارزش‌شان را تحریم کرده‌ایم»

 

وی افزود: «اعمال فشار ادامه خواهد یافت. این برای حکومت ایران قابل تحمل نیست».

 

هوک با اشاره به اعمال فشار آمریکا علیه ایران گفت: «رئیس‌جمهور [دونالد ترامپ] با [اعمال] فشار ما مشکلی ندارد و می‌داند که حکومت ایران تحت فشار زیادی بوده و بیشتر آسیب‌پذیر می‌شود».

 

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران همچنین گفت که آمریکا تمایل دارد به توافقی جدید و بهتر از توافق سال ۲۰۱۵[ توافق هسته‌ای ایران] دست یابد اما در همین حال، دولت [آمریکا] «بسیار خرسند» است که مانع دسترسی ایران به میلیاردها دلار سود شده است.

وی درباره توافق جدیدی که آن را مطرح کرد، ادعا کرد: «ما فکر می‌کنیم توافق نهایی باید تمام طیف تهدیدهای علیه صلح و امنیت از سوی ایران را در بر بگیرد، نه تنها در خاورمیانه، بلکه در بیشتر قاره‌های جهان که مستقیماً یا از طریق حزب‌الله حملات تروریستی انجام داده‌اند».

 

وقتی از هوک درباره وجود کانال‌های ارتباطی میان آمریکا و ایران پرسیده با این ادعا که ایران «چندین بار» دیپلماسی را رد کرده است، گفت: «در حال حاضر، هیچ کانال ارتباطی مخفی میان آمریکا و ایران وجود ندارد».

 

وی همچنین ضمن مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران گفت که این کشور باید رفتارش را تغییر دهد.

 

به گزارش ایسنا، دولت آمریکا با خروج از توافق هسته‌ای ایران و با تکیه بر این ادعاها که ایران حامی تروریسم بوده و به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای است، تحریم‌های قبلی را علیه ایران بازگردانده و تحریم‌های جدیدی نیز علیه این کشور اعمال کرد. اقدامات یک‌جانبه و ضد ایرانی آمریکا تا کنون موجب ایجاد تنش بیشتر در منطقه شده است. در این میان مقامات ارشد آمریکا در چند وقت اخیر مستقیماً برای مذاکره با ایران تمایل نشان داده‌اند که با پیش‌زمینه سیاست‌های دولت فعلی آمریکا درباره ایران این رویکرد دیپلماتیک آمریکا بی اعتبار جلوه می‌کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار